top of page

LIVRE d'OR

gastenboek - guestbook - gästebuch - libro d'oro - libro de oro

 

J'ai le plaisir et l'honneur de partager ici avec vous, les commentaires de nos visiteurs sur leur passage à

MONTSÉGUR

 

  • Facebook Social Icon

29 avril 2015

Bonjour An

Bien entendu, c'est avec plaisir que Sabine et moi vous enverrons quelques photos ou témoignages de nos merveilleux séjours passés en famille pendant une dizaine d'années à Montségur.

Laissez-nous un peu de temps pour rassembler cela et à très vite...

Gros bisous à Joanna.

André et Sabine BOSSUROY

et leurs enfants

Pauline, Alicia, Guillaume, Emilien

1 mai 2015

Bonjour An,
C'est avec attention que j'ai lu ton mail et je suis sûr que cela va redémarrer car votre site et votre convivialité n'ont pas d'égal.

Je t'envoie le soutien de notre foyer jeunes travailleurs.

À titre personnel je viendrai surement une semaine en août la deuxième semaine
à bientôt

Franck

20 mei 2013

 

Heb je nood aan een weekje of langer om volledig te ontstressen :
wandelen, fietsen, gewoon niets doen en lekker aan het zwembad liggen met een goed boek in een ongerepte omgeving waar s'nachts de reeën en everzwijnen rond het huis hun gangen gaan, ik heb voor jullie een ongeloofelijk goed adresje : Montsegur dans l'Ardêche bij Joke (een kranige dame van 76 jaar) die haar droom en die van haar overleden man aan het waarmaken is, een veilige haven opbouwen in een zalige omgeving, het einde van de wereld, daar waar de eerste treden naar het paradijs zich bevinden.

Hans Adriaensens

 

 

29 april 2015

Beste An,

Mijn man en ik, samen met drie kleinkinderen, hebben de beste herinneringen aan ons verblijf in Montsegur. Nog steeds spreken we erover als een van onze beste familievakanties. Na een lange en vermoeiende reis dachten we  's avonds lekker te gaan eten, maar die lange enge klim naar boven was er te veel aan, nooit zullen we de gastvrijheid van je moeder vergeten, ze leende ons brood, boter, eieren en toespijs en nooit hebben we zo genoten van een gezellig maal.

De omgeving was de grote troef voor mijn kleinzonen , wat hebben we genoten van de rotsen  en riviertjes, de lokale marktjes en de hele omgeving.

Nog een verlof in Montsegur zit er niet meer in de kleinkinderen zijn niet meer klein en beslissen inmiddels over hun eigen doen en laten.

Veel lieve groeten aan je moeder en veel succes met jullie fantastisch dorp.

Vriendelijke groeten

Nicole en Felix Dhondt

bottom of page